Bag om Anden til Venstre

Hej

Jeg hedder Cecilie, og jeg er kvinden bag Anden til Venstre. Jeg er 39 år, læreruddannet og bor på Nørrebro med min mand og vores tre børn.

I hele 2020 var jeg på barsel fra lærerjobbet med mit tredje barn. Det var et fuldstændigt kaotisk år, for som vi alle ved, var det her Corona ramte os, og vores lille lejlighed på Nørrebro blev forvandlet til arbejdsplads, skole, børnehave og barselshule.

Midt i alt kaosset fandt jeg ro ved at lege med polymerler og lave det om til smykker, og i alle små pauser i løbet af dagen sad jeg og blev mere og mere opslugt af at blande nye farver og finde på smykker. Det var egentlig kun tænkt som en hobby, men som året skred frem og barslen var ved at slutte, og vi havde haft flere dage med børn hjemme end i skole og børnehave (her snakker jeg ikke kun om perioder med lockdown, men også om at selv den mindste forkølelse betød hjemmedag, og med tre børn er der altid mindst ét barn med en snotnæse), kunne jeg godt se, at vores familie ikke ville kunne holde til to forældre med otte til fire jobs.

Derfor sprang jeg ud som selvstændig og åbnede min egen lille smykkevirksomhed d. 11/12-2020 - dagen efter min barsel sluttede. (en lille bonusinfo: d 11/12 er også mit mellemste barns fødselsdag). Hurtigt efter kom jeg med i et butiks- og værkstedsfællesskab på Nørrebro, Minirum, med fem andre fantastiske damer. Vi åbnede, da Corona endelig tillod det, i marts 2021, hvilket også var her, jeg sådan for alvor startede Anden til Venstre. Desværre måtte Minirum lukke d. 1. juni 2022, efter godt et år, men det betød heldigvis ikke slutningen for Anden til Venstre.

Efter et par fejlslagne butiksfællesskaber, endte jeg i 2023 i Cats og Molly på Fiolstræde 40 i København, hvor I nu kan finde mig og mine smykker.